Swissôtel Sydney

Exklusivt hotell i Sydneys hjärta

boka hotell i SydneySwissotel i Sydney är ett femstjärnigt lyxhotell i hjärtat av denna fantastiska stad. I närheten av Swissotel ligger Sydneys flottaste butiker och mest exklusiva shoppingcentra. Inom gångavstånd finns också de största sevärdheterna, såsom Sydney Harbour Bridge, Operahuset och den vackra botaniska trädgården.

Sköna rum för stora och små

boka hotell i SydneyDe 359 rummen bjuder på all den lyx man förväntar sig av ett femstjärnigt hotell – här finns privata balkonger, hänförande utsikt, Wi-Fi, TV, minibar, telefon, värdeskåp, hårtork och kuddmeny. Inredningen är fräsch och smakfull i mestadels ljus färgskala som bryts av på ett smakfullt sätt med en eller ett par accentfärger. För resenärer med barn finns det särskilda rum som är inredda för barn i åldrarna 2-12 år. Barnrummen ligger i anknytning till de vanliga vuxenrummen så att vistelsen blir fullständigt avslappnad och härlig för alla.

Ett välgörande spa med uppvärmda pooler och en lång rad behandlingar på menyn är precis vad man behöver efter dagar av sightseeing, shopping och strandbesök. På Swissotels Day Spa får man tillgång till allt detta och mer, så vill man skämma bort sig själv med den bekvämaste tänkbara vistelsen i Sydney så är Swissotel ett utmärkt val.

Klicka här för att se mer hotell i Sydney.