Shangri-La Hotel Sydney

Exklusivt boende mitt i centrum

boka hotell i SydneyI Sydneys hjärta ligger det härliga, femstjärniga hotellet Shangri-La. Här bjuds man på en fantastisk utsikt över den vackra hamnen med sitt ikoniska operahus som glänser som en pärla mot det kornblåa havet. Hotellets erfarna och vänliga personal bistår med information och hjälp vad det än handlar om.

Här finns konferensrum för businessresenärerna, parkeringsplatser för bilburna gäster och barnpassning för familjernas ultimata semesterupplevelse. Behöver man hjälp med flygplatstransfer, tvättservice, skoputs, rumsservice, skönhetsbehandlingar eller handikappsutrustning – fråga i receptionen så kommer hjälpen direkt. Ingenting är omöjligt på Shangri-La.

Inredningen i hotellet är fräsch och exklusiv och går i varma, jordiga toner. Det enorma hotellkomplexet består av 563 lyxiga och spatiösa rum med hänförande utsikt över hamnen. Alla rum är utrustade med på gratis Wi-Fi, TV, telefon, värdeskåp, badrock, kuddmeny, minibar och möjlighet att laga till eget kaffe eller te.

Sydneys lyxigaste SPA

hotell sydneyPå Shangri-La Hotel finns ett ljuvligt hälsocentrum – CHI. Här kan man hålla igång kroppen i det fräscha gymmet, simma i den uppfriskande poolen, slappna av i jacuzzin eller ta del av någon av de många Asieninspirerade behandlingarna som står till buds. CHI är Sydneys flottaste spa och måste utnyttjas under vistelsen på Shangri-La.

Klicka här för att se mer hotell i Sydney.