Hilton Sydney

Flott hotell med utmärkt läge

boka hotell i SydneyHotell Hilton i Sydney är ett flott, femstjärnigt hotell med fantastisk utsikt över Sydney stad. Oavsett om man reser till Sydney i affärsangelägenheter eller för sitt höga nöjes skull så kan man känna sig trygg med vetskapen om att man på Hilton får en behaglig vistelse. Vill man se stadens alla huvudattraktioner har man ett superbt utgångsläge här och personalen hjälper mer än gärna till med att svara på frågor och arrangera bokningar av olika slag.

Alla bekvämligheter och mer därtill

hotell sydneyHilton erbjuder konferensmöjligheter, en hälsoklubb med gym, spa och pool samt en restaurang som drivs av den välkände kocken Luke Mangan. På takterrassen finns exklusiva Zeta bar, där man kan avnjuta av en god cocktail eller ett fint glas vin innan det är dags att bege sig ut i Sydneys bubblande nattliv.

I rummen på hotell Hilton i Sydney får man tillgång till bekvämligheter som TV, internet, dunkuddar, badrock, tofflor, hårtork, A/C, strykjärn, strykbräda, minibar, telefon, värdeskåp och möjlighet att laga till eget kaffe och te.

Allt detta kommer i en exklusiv miljö med modern inredning i behaglig färgskala. Att bo på Hilton Hotel i Sydney är att fullända storstadsupplevelsen down under.

Klicka här för att se mer hotell i Sydney.